Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Kerun Optoelectronics Inc. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Α.Ε. οπτικοηλεκτρονικής Kerun Shenzhen είναι μια υψηλή τεχνολογία και μια εξοπλισμένη καλά βιομηχανική επιχείρηση, που ειδικεύεται στην ενθυλάκωση των οδηγήσεων και την έρευνα για τα προϊόντα εφαρμογής επίδειξης των υψηλής απόδοσης οδηγήσεων.

Τα κύρια προϊόντα μας είναι έξοχη φωτεινή μήτρα σημείων πλήρης-χρώματος των οδηγήσεων, ψηφιακή των οδηγήσεων διαμορφωμένη, και οθόνη επίδειξης καθορισμού οι οδηγήσεις υψηλή. Με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη στη βιομηχανία των οδηγήσεων, Kerun καταλαμβάνει αυτήν την περίοδο 3000 τετραγωνικά μέτρα με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο RMB 10 εκατομμύριο και περισσότεροι από 200 υπάλληλοι. Σαν μια από τις κύριες επιχειρήσεις ενθυλάκωσης των οδηγήσεων στην Κίνα, κατέχουμε αυτήν την περίοδο διάφορες παγκόσμιας ποιότητας προηγμένες αυτόματες γραμμές συνελεύσεων.

Με μια ομάδα ποιοτικών επαγγελματιών που την τεχνική ενθυλάκωσης έχουν αφιερωθεί στο σχέδιο των οδηγήσεων, της Ε&Α, παραγωγής, και μάρκετινγκ για χρόνια, Kerun είναι τώρα προμηθευτής υψηλών προτύπων με των θαυμάσιων οδηγήσεων, την ισχυρή δυνατότητα Ε&Α, και το υψηλό διοικητικό επίπεδο.

Κίνα Shenzhen Kerun Optoelectronics Inc. Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα Shenzhen Kerun Optoelectronics Inc. Εταιρικό Προφίλ 0

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : KERUN

Αριθμός Υπαλλήλων : 350~500

Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-25000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Kerun Optoelectronics Inc. Πιστοποιήσεις